Deze moeder liet haar zoon een week lang kiezen wat voor kleding ze moest dragen

Het is algemeen geaccepteerd dat kleine kinderen elke dag hun kleren laten kiezen door hun ouders. Maar wat als we deze regel af en toe op zijn kop zetten? Een moeder besloot om zo’n experiment uit te voeren, en de resultaten bleken heel amusant te zijn.

Ondanks de zorg voor haar twee kleine en zeer speelse zoons, slaagt Summer er altijd in om er mooi en stijlvol uit te zien.

Ooit had Summer het idee dat het leuk zou zijn om een van haar kinderen, de driejarige Rockwell, te laten kiezen wat ze droeg. Een week lang werd Rockwell de persoonlijke stylist van zijn moeder.

Rockwell met zijn twee jaar oude broer, Phoenix.

De jongen nam de taak die hem werd toevertrouwd zeer serieus en koos zorgvuldig een van zijn moeder’s outfits. Hier zijn enkele van hen.

BEKIJK OOK  Dit is dé nieuwste beautytrend: het decoreren van nagels met kleine handen en voeten

Rockwell koos voor een grijze rok, een Bob Dylan t-shirt en een zwarte panty. “Dit is een geweldige keuze, Rock,” zei ik hem. “Ik denk dat ik het in de toekomst weer zal dragen.” Maar toen keek hij naar mijn voeten en bood me wat schoenen aan. “Weet je zeker dat je dit paar schoenen wilt nemen?” Ik vroeg het hem. “Ja”, zei hij zonder na te denken – “en een blauwe hoody.”

Summer vond het erg leuk om te zien hoe haar zoon haar kleren uitzocht. Hij pakte het eerste wat hij zag, maar dacht toen heel goed na over wat er goed bij zou passen. Hij zei bijvoorbeeld dat “als je een jurk met bloemen draagt, dan moeten er ook bloemen op je sokken zitten.” Ik vond het heerlijk om te zien hoe zijn geest werkte.

BEKIJK OOK  Dit is wat de vorm van je vingernagels over jou onthult, je zult verrast zijn over de waarheid

Ik was een beetje huiverig om het huis uit te gaan in deze kleren. Maar stel je mijn verbazing eens voor toen ik merkte dat mensen me met nieuwsgierigheid aankeken in plaats van met amusement. Bij de bushalte kwam zelfs een vrouw naar me toe en zei dat ze mijn sokken echt leuk vond!

Dit was mijn favoriete dag van de week. Deze outfit was als een eerbetoon aan Mickey Mouse’, schrijft Summer.

Ga verder naar de volgende pagina om het vervolg van de bijzondere keuzes te zien.