Groot verdriet voor Imanuelle Grives: ‘Vergeten zullen we je nooit’


Imanuelle Grives is in diepe rouw want haar vader is overleden. Haar vader is 92 jaar oud geworden en zou bijna zijn 93e verjaardag vieren. Imanuelle heeft een bericht op Instagram geplaatst waar ze haar verdriet uitspreekt.

In het hartverscheurende bericht verteld ze dat het niet altijd koek en ei was tussen haar en haar vader.

‘Onze vurige karakters, de Ram en de Boogschutter, moesten af en toe botsen, maar we kwamen altijd weer bij elkaar terug, altijd. Ik hield zoveel van je, dat het soms pijn deed, pappie. Je kon zo lief en charmant zijn, maar ook zo koppig en verschrikkelijk complex’, zijn een van haar eerste zinnen. Ze vervolgde met: ‘Jouw goedkeuring, jouw liefdevolle of afkeurende blikken en woorden konden mij maken of breken. Nu ben ik vrij. We hebben onze ups and downs gehad, maar ik ben vooral trots op alles wat je bereikt hebt en wat ik van je geleerd heb.’

BEKIJK OOK  Dit is het wetenschappelijke bewijs van leven na de dood

‘Papa, ik zal voor altijd van je houden. Ik begrijp je beter dan ooit en ik zal je missen. Je hebt een zeer respectabele leeftijd van bijna 93 jaar bereikt, maar toch… Had nog wel 20 jaar met je willen kibbelen en gewoon je meisje willen zijn’, zijn haar laatste zinnen.


Like it? Share with your friends!