Een 22-jarige in Lancashire, Engeland werd aangevallen door een groep van zeven mannen, die op zijn gezicht stampte terwijl hij schreeuwde “Homo’s zouden moeten sterven”.

Een 22-jarige Britse hotelmedewerker werd onderworpen aan een gruwelijke homofobe aanval waardoor hij schokkend letsel opliep. Ryan Turner was op weg naar huis na een avondje uit in Preston, Lancashire toen hij werd aangevallen door een groep van zeven mannen die naar verluidt op zijn hoofd stampte en zeiden: ‘Homo’s zouden moeten sterven’. Turner werd bewusteloos geslagen en werd naar verluidt uren later wakker in het ziekenhuis. Turner heeft een Facebook-bericht over zijn ervaring gemaakt, vergezeld met foto’s van zijn bebloede gezicht en gebarsten lip. Hij schreef: ik wil dat mensen begrijpen dat homo zijn GEEN keuze is en ik kan er niets aan doen, het spijt me dat je er niet mee om kunt gaan maar het is niet nodig om iemand te slaan!

“Ik liep gewoon naar huis na een avondje uit en hield me bezig met mijn eigen zaken,” vertelde Turner The Daily Mail over de nacht. “Er was een groep jongens en een van hen begon homoseksuele opmerkingen naar mij en mijn vrienden te gooien – je kunt zien dat ik homo ben gewoon door de manier waarop ik dat ben. De man zei:” je moet sterven omdat je homo bent “, toen zei ik, “Dat is niet nodig, blijf gewoon weg.” Het volgende wat ik weet is er één achter me aan kwam en me sloeg. Ik viel op de grond en hij stampte op mijn gezicht en ik werd bewusteloos geslagen. ” Turner legde uit dat hij zich die avond niets anders herinnerde tot het moment dat hij een paar uur later wakker werd in Royal Preston Hospital. Volgens The Mirror vertelden de artsen van Turner hem dat hij had kunnen sterven. De 22-jarige werd negen uur later ontslagen na CT-scans en pijnverlichting te hebben gekregen.

Ga naar de volgende pagina om het facebook bericht van Ryan te lezen.