Ik liet mijn man een week lang mijn outfits kiezen en de resultaten zijn bizar

Als je je man vraagt ​​om in de kast te kijken en je outfit te kiezen, wat denk je dat hij zal kiezen? Een lange rode jurk? Een jeans, sneakers en een T-shirt? Of misschien een bikini?

Lekkerleven nodigt je uit om te kijken naar de resultaten van een interessant experiment waarbij Colin een hele week lang looks voor zijn vrouw, Caitlyn, moest maken.

Zoals veel vrouwen heb ik een grote kledingkast vol met dingen, en sommige heb ik nog nooit gedragen. Toch dacht ik vaak dat ik niets te dragen had. Toen besloot ik te experimenteren en vroeg mijn man om een ​​week lang mijn outfits te kiezen.

Zijn keuzes verrasten me echt.

BEKIJK OOK  Australiër reist naar Zweden om de volledige binnenkant van zijn oren te laten verwijderen

Maandag

Op maandagochtend keek ik voorzichtig naar Colin die in de kast verkende en kleren voor me koos. Het was een verantwoorde dag: ik had een ontmoeting met zakenpartners en ik moest het onderdeel bekijken. Meerdere keren wilde ik dit stomme idee opgeven, maar hij was zo opgewonden dat ik uitademde en op mijn straf wachtte.

Toch was ik tevergeefs bang. Natuurlijk is de gekozen outfit niet geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, maar, volgens Colin, “alles is bedekt, niemand zal staren, en het creëert een lentestemming.” Maar geloof me, iedereen staarde. Ik droeg dit de hele dag en ik ben 100% zeker dat ik deze outfit weer zal aantrekken. Bovendien ontving ik veel complimenten van collega’s voor zo’n levendig beeld.

BEKIJK OOK  Jacob was met 325kg 's werelds zwaarste tiener ooit: probeer niet te schrikken hoe hij er nu uit ziet

Dinsdag

Op de tweede dag begon ik te vermoeden dat mijn man duidelijk van heldere kleuren houdt. En dat wist ik niet, kun je je dat voorstellen? Volgens hem vroeg die dag om een ​​zonnige dag en hij wilde dat ik eruitzag als een echte zon. Hij vond mijn oude tas die ik niet meer droeg, omdat hij dacht dat ik er als een kind uitzag. Toch bleek mijn man, de directeur van een leasemaatschappij, stiekem deze tas met huizen leuk te vinden. Sindsdien is het mijn favoriete accessoire geworden.

Ga verder naar de volgende pagina voor het vervolg van de week.