Michael Buble heeft in het verleden samengewerkt met een aantal indrukwekkende artiesten. Van Barbra Streisand tot Kelly Rowland, Mariah Carey tot Jennifer Hudson, hij wordt gezongen naast de meest getalenteerde namen van de muziekindustrie. Maar als het op één nummer aankwam, was Michael in het bijzonder verlieslatend voor de perfecte zangpartner.

Pas toen hij onlangs de musical The Greatest Showman zag, struikelde hij over wie hij al die jaren zocht. Die perfecte stem was van Loren Allred – en Michael wist dat hij haar nodig had om de country ballad “Help Me Make It Through The Night” met hem te zingen!

Michael heeft de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad. Zijn zoon Noah vocht (en won!) Kanker – en hij nam een ​​pauze om te focussen op gezondheid. Maar na zoveel tijd weg te hebben doorgebracht van zijn passie, was Michael opgewonden om terug te gaan naar de studio.

Hij sprak tot VANDAAG over hoeveel hij de afgelopen twee jaar over het leven heeft geleerd.

“We hebben zoveel moeilijke tijden achter de rug en we hebben dit afgehandeld en ik moest nu de vragen beantwoorden, dat het zo leuk is om te kunnen kijken of ik niet terugblik op het verleden, en om vooruit te kijken naar de toekomst en enthousiast te zijn over het leven voor ons gezin en mijn zoon en alles .Ik wilde gewoon wegkomen en me concentreren op de goede dingen …

Je leert veel over het leven en wat belangrijk is en wat ertoe doet, en je stopt met zweten met de kleine dingen omdat je je realiseert dat de meeste dingen de kleine dingen zijn … ik deed wat ik moest doen en legde mijn gezin op de eerste plaats en doe wat iedereen zou moeten doen, maar God, ik herinnerde me waarom ik ervan hield de muziek te maken … ”

Bekijk hun indrukwekkende vertolking van “Help Me Make It Through The Night” op de volgende pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder