Naaktfoto’s bekende weerman uitgelekt: ”Ik schaam me kapot”


Enorme ophef in de Verenigde Staten, waar de zeer bekende weerman Erick Adame door zijn werkgever op straat is gezet. De homoseksuele Adame hield van het weer presenteren, maar had nog een andere hobby: naakt poseren op webcamsites. 

Foto’s hiervan blijken nu te zijn uitgelekt en erger nog: de afbeeldingen zijn expliciet doorgestuurd naar de (voormalig) werkgever van Adame, Spectrum News op tv-zender NY1.

Naaktfoto's bekende weerman uitgelekt: ''Ik heb hulp nodig''

Enorme fout

Erick Adame heeft inmiddels spijt betuigd in een vrij lange post op Instagram. Hij heeft bekend ”in het geheim op een webcamwebsite voor volwassenen” te verblijven. ”Ik had de baan van mijn dromen en ik verloor hem door mijn eigen beoordelingsfout.” Maar hij is van mening dat het allemaal nog te repareren valt.

BEKIJK OOK  Gezin denkt dat dochter hersendood is: 4jr later wordt ze wakker en 1ste woorden schokken iedereen

Op de volgende pagina lees je wat Adame ertoe heeft aangezet dit te doen


Like it? Share with your friends!