Als er iets is dat iedereen leuk vindt, is het een goede hersenkraker. Met dit soort oefeningen kun je je geest op verschillende manieren weer gezond maken – van het oplossen van kruiswoordraadsels en sudoku tot het spelen van bordspellen met je kleinkinderen.

Ik ben dol op het zoeken naar nieuwe uitdagingen online. Er is een . Raadsels, puzzels met afbeeldingen, zoek de fout – de lijst gaat maar door en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat gezegd hebbende, vandaag wilde ik een nieuwe uitdaging met je delen!

Tijdens deze donkere en koude winterdagen is er niets beters dan met een kopje koffie en een gezellige deken op de bank kruipen. Hoewel het gemakkelijk is om verslaafd te raken aan je favoriete tv-programma, is het ook goed om van de gelegenheid gebruik te maken om je geest een beetje uit te dagen.

Kun je de fout vinden?

Anders, zoals elke andere spier, kunnen je hersenen langzaam en lui worden zonder dat je het merkt.

Eerder vandaag, toen ik op internet keek, vond ik een puzzel die ik erg leuk vond. Het zet je echt aan het denken – en het is belangrijk om goed oog te hebben voor detail. Het kostte me een paar minuten om met de juiste oplossing te komen.

Daarom vroeg ik mijn vrienden om te zien of ze het antwoord sneller konden vinden dan ik, en ze faalden jammerlijk. Ondanks een lange tijd. Ik moet toegeven dat het een opluchting was om te zien dat het langer duurde dan ik om het op te lossen. Er is niets mis met een beetje een competitieve persoonlijkheid, toch?

Laten we nu eens kijken hoe snel je het doet en zie op de volgende pagina het correcte antwoord.