Als je op mij lijkt, zal je huis (of op zijn minst je zolder) vol raken met rommel die je in tweedehandswinkels hebt gekocht.

Ik weet dat ik niet alleen ben als het gaat om toegeven aan mijn drang om te kopen, kopen, kopen na het struikelen over goedkope dingen. Ik denk dat het een menselijke behoefte is, ook al heb ik nog nooit een schat gevonden.

Dat gezegd hebbende, heb ik veel verhalen gelezen waarin mensen oude schilderijen hebben gekocht die van een beroemde kunstenaar blijken te zijn, of anders klokken en kasten met verborgen compartimenten gevuld met waardevolle edelstenen. Helaas, ik heb niet zo’n geluk. Wat ik zie, is wat ik krijg.

Ik weet zeker dat Priscilla Bailey uit Massachusetts dacht dat ze in dezelfde groep zat toen ze een kerstversiering van haar plaatselijke kringloopwinkel pakte. Het kostte haar $ 2,99 – de enige reden dat ze het kocht was omdat ze hield van de manier waarop het licht ving …

In haar eigen woorden draagt ​​het ornament markeringen die op engelen of vikingen lijken en ze beschrijft het als “ontzettend mooi”.

Geplaatst door Stephanie Coueignoux op Donderdag 11 januari 2018

Het blijkt echter dat het meer dan alleen echt mooi is, het is eigenlijk ook echt waardevol (ten minste voor iemand). Nadat ze het mee naar huis had genomen, bekeek Bailey het sieraad van dichterbij en zag dat er misschien wel iets in zat.

Toen ze het op een positie hing waar het het licht kon vangen, zag Bailey iets bewegen. Ze haalde een zaklantaarn tevoorschijn en begon een onderzoek….

Ga naar de volgende pagina om te zien wat er in het ornament zat…

Wat vind jij? Reageer hieronder