De Texaanse Monica Riley weegt 317 kg. Ze is echter niet blij met haar gewicht – ze wil nog dikker worden. Haar droom is om 500kg te wegen – en niet zonder hulp te kunnen bewegen.

Ondanks de aanbevelingen van haar arts, heeft ze van eten haar levensdoel gemaakt – en ze is net begonnen. De vrouw uit Texas onthoudt zich zelfs van operaties die het haar gemakkelijker zouden maken om af te vallen.

“Ik voel me als een koningin,” zegt ze.

De koppige en toegewijde 29-jarige heeft al haar hele leven overgewicht. Een paar jaar geleden was ze minuten verwijderd van een uitgebreide operatie die het haar gemakkelijker had gemaakt om af te vallen maar ze trok zich de laatste seconde terug.

Het vriendje voedt haar

In plaats daarvan besloot Monica Riley om nog dikker te worden. Toen de pers haar in 2017 sprak, onthulde ze dat ze niet tevreden was met haar 700 pond.

Haar doel was om aan te komen totdat ze waanzinnig 1000 pond – een halve ton raakte – en daarmee de zwaarste vrouw ter wereld werd. Ze droomt er ook van immobiel te worden.

Haar vriend Sid is een zogenaamde ‘feeder’, iemand die leeft om zijn partner te voeden en te vetmesten. Hij voedt haar dagelijks door een enorme trechter.

“Ik voel me als een koningin. Sid voedt me de klok rond en ik hoef nooit op te staan ​​om iets te doen, ‘zei ze tegen British Metro.

“Het maakt me blij”

Monica neemt 8000 calorieën per dag op, wat meer is dan het drievoud van de aanbevolen inname voor vrouwen.

Veel mensen – inclusief de moeder van de 29-jarige – zijn erg kritisch over haar levensdoel.

“Mijn moeder begrijpt het helemaal niet en ze zegt dat ik mezelf dood. Ik begrijp haar zorgen, maar het is mijn leven en aankomen in gewicht maakt me gelukkig ”, zegt Monica.

“We zijn van plan kinderen te krijgen – er is niets dat me kan tegenhouden om een ​​kind uit mijn slaapkamer op te voeden. We zouden een oppas krijgen om rond het huis te helpen en de baby mee te nemen. Sommige mensen denken misschien dat het egoïstisch is, maar ik heb er vertrouwen in dat we goede ouders zijn. ”

“Mijn doel is…”

Ze heeft vaak gezegd dat ze trots is op haar lichaam en dat ze het leuk vindt als mensen over haar schrijven. Ondertussen verwerpt ze haar critici.

“Mijn doel is om te dik te worden om te kunnen bewegen,” zegt Monica.

Wat denk je – doet ze het juiste om haar droom te volgen, of is deze waanzin? Laat een reactie achter (alsjeblieft, wees burgerlijk), of deel dit met je vrienden!